Telefon: +36-30/904-1720

Hozzávalók:

  • 80 dkg spárga,
  • 1 evőkanál olaj,
  • 1 kávéskanál citromlé,
  • só, kevés cukor,
  • 20 dkg főtt sonka,
  • 2 dkg vaj,
  • 5 dkg parmezán sajt,
  • 1 dl tejföl.


Elkészítés:

A megtisztított spárgákat egy evőkanál olajjal, citromlével, sóval, kevés cukorral megfőzzük, a levét lecsurgatjuk, olajjal jól kikent tűzálló tálba tesszük. Erre rakunk egy sor főtt, vékonyra szeletelt sonkát, kevés reszelt sajtot, vajforgácsokat, erre jön egy sor spárga, majd megint sonka. Az utolsó réteg spárgát megszórjuk sajttal, meglocsoljuk tejföllel, és sütőben közepes lángon megsütjük úgy, hogy a teteje aranybarnára piruljon. 

Ajánlataink

Elérhetőségek

  • Gyömbér Péter
  • +36-30/904-1720
  • +36-30/556-2889
  • info@gyomber-tanya.hu
  • 6783 Ásotthalom VII. körzet 1028.