Telefon: +36-30/904-1720

 


Hozzávalók:

  • 50dkg fehér spárga,
  • só,
  • 1 teáskanál cukor,
  • 2 evőkanál vaj,
  • 2 evőkanál liszt,
  • fél liter húsleves,
  • 2 dl tejszín.
     

Elkészítése:

A tisztított spárgát feldraboljuk, egy kisebb edényben enyhén sós vízben főzzük a spárgadarabokat, hozzáadjuk a cukrot, főzési idő 10-12 perc.
Egy 2 literes lábasban felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a lisztet, majd felöntjuk húslevessel és tejszínnel, simára turmixoljuk, 5 percig forraljuk. 
Amennyiben szükséges ízlés szerint adhatunk hozzá sót, vagy cukrot.

 

Ajánlataink

Elérhetőségek

  • Gyömbér Péter
  • +36-30/904-1720
  • +36-30/556-2889
  • info@gyomber-tanya.hu
  • 6783 Ásotthalom VII. körzet 1028.