Telefon: +36-30/904-1720

Hozzávalók:

  • 4 kisebb csirkemellfilé,
  • só,
  • őrölt bors,
  • 40 dkg zöldspárga (vékony SoloII, vagy Leves vastagságú),
  • 4 evőkanál olaj,
  • (kiskanál ételízesítő). 
     

A sajtmártáshoz:

  • 20 dkg krémsajt,
  • só,
  • őrölt fehér bors,
  • 1 csokor metélőhagyma,
  • 2 dl húsleves,
  • 1 szelet pirított kenyér.

 

Elkészítés:

A csirkemelleket lapjában vágd félbe, finoman kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük. A zsenge spárgát dobd forrásban levő, sós vízbe és 2 percig főzd, majd csepegtesd le.
A hússzeletekre fektess 4-5 szál spárgát, csavard fel, hústűvel rögzítsd. A kis csomagokat szórd meg ételízesítővel, azután locsold meg olajjal, s tedd a sűtőbe. 220Celsius fokon 20-25 perc alatt süsd meg, s közben locsolgasd a saját levével.
 

A mártáshoz a húslevest forrald fel, tördeld bele a pirított kenyeret, majd az egészet öntsd a turmixgépbe. Add hozzá a krémsajtot és turmixold habosra. Szórd bele a finomra vágott metélőhagymát, ha szükséges, sóval, őrölt fehér borssal ízesítsd.
Máris tálalhatod, ha megsült a hús. Adhatunk hozzá párolt riszt vagy petrezselymes újburgonyát.

 

 

Ajánlataink

Elérhetőségek

  • Gyömbér Péter
  • +36-30/904-1720
  • +36-30/556-2889
  • info@gyomber-tanya.hu
  • 6783 Ásotthalom VII. körzet 1028.