Telefon: +36-30/904-1720

 

Programok és kirándulóhelyek a környéken

 

Wellness Mórahalom

A mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő termálvizes, valamint élményfürdős strandja számos szolgáltatással áll a látogatók rendelkezésére egész évben. További információ: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

 

Vadászati lehetőség

Ásotthalom mezőin és 5000 hektáros erdőségeiben a faj- és egyedszámban gazdag vadállomány él. A település területén három vadászatra jogosult szervezet várja a vadászvendégeket. Eredményesen vadászható vadfajok az őz, fácán, mezei nyúl, vaddisznó, gím- és dánszarvas, róka.

 

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

A közeli Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark nyolc évszázados kolostorromjával és Európa egyik legszebb körképével, a Feszty Árpád festette Magyarok bejövetelével (1896), őrzi a messzi múlt emlékét. Az 55 hektáron elterülő történelmi emlékhely egy másik népszerű látványossága a skanzen, amely az Aldöld népi kultúráját mutatja be. További információ található a www.opusztaszer.hu oldalon.

 

Szeged, városnézés

Szeged történelmi város sokszínű kultúrális rendezvénynek, illetve egyéb programlehetőségnek ad otthont, ilyen például a Szegedi Szabadtéri Játékok (július-augusztus), Szegedi Tavaszi Fesztivál (április), Szegedi Borfesztivál (május), Szegedi Bortér (október), Füvész Kert, Vadaspark. Szeged központját átszelő Tiszán felejthetetlen hajókirándulásokat lehet tenni, de ne feledkezzünk meg a híres szegedi halászléről sem! Bővebb információt találhat  a www.szeged.hu oldalon.

További lehetőségek:

Lovaskocsizás, lovaglás. Horgászati lehetőség a területen elhelyezkedő tóban. Borkóstolás a szomszéd borászatban. Túrázás, hiszen Ásotthalmot érinti az országos Kék Túra útvonala. Spárga turizmus (áprilistól június közepéig), mely során a vendégek kipróbálhatják a spárgaszedést, vásárolhatnak, illetve igazi spárgakülönlgességeket kóstolhatnak.

 
 
     
     


 

Ajánlataink

Elérhetőségek

  • Gyömbér Péter
  • +36-30/904-1720
  • +36-30/556-2889
  • info@gyomber-tanya.hu
  • 6783 Ásotthalom VII. körzet 1028.